Hwidgen 62.01 - Windows 10 için Kalıcı Aktivasyon Aracı

Hwidgen - Windows 10 için Kalıcı Aktivasyon Aracı indir



Windows 10 sürümleri ile birlikte kullanabileceğiniz HWID (Dijital Aktivasyon) yani kalıcı aktivasyon aracıdır. Windows 10 Dijital aktivasyon aracı olarak geçer. Dijital lisansı anlatmak gerekirse; vaktinde Windows 7 ya da Windows 8'den Windows 10'a geçiş yaptıysanız lisans bilgileriniz donanım kimliğine bağlı olarak dijital lisansa dönüştürülüp microsoftun sunucularında saklanmakta. Büyük ölçüde donanım değiştirmediğiniz sürece (Anakart gibi ama bu lisans tipine göre değişen bir konu) interneti gören bilgisayarınız kendini aktive eder. Bu aracın yapmış olduğu işlem bu.


Öncelik olarak desteklediği sistemler;
Core (Home) (N)
CoreSingleLanguage (N)
Professional (N)
ProfessionalEducation (N)
ProfessionalWorkstation (N)
Education (N)
Enterprise (N)
EnterpriseS (N) 2015
EnterpriseS (N) 2016
EnterpriseS (N)
ServerStandard(Core) (N)
ServerDatacenterCore) (N)
ServerSolution(Core) (N)

Hem normal hem N sürümleri için destek sunuyor. Sadece windows 10 ile uyumlu.

Kullanımı;
- İnternet bağlantınız aktif olsun
- Varsa vpn, proxy türevi bir bağlantınız kapatın
- Windows update/güncelleme açık olsun
- Daha önce kms aracı kullanıp, kullanmadığınız önemli değil (kms ile aktive ettiğiniz sistemde de kullanabilirsiniz)
- Antivirüs, defender vs. kapatın
- Aracı çalıştırın
- WORK MODE kısmından HWID seçin ve Patch butonuna basın (Eğer bu işlem başarısız olursa KMS38 yazanı seçin)

Bu aracı kullandınız ve sistemi HWID ile aktive ettiniz;
- Format attınız diyelim kurulum aşamasında serialim yok diyorsunuz, interneti görünce bilgisayarınız kendini aktive ediyor
- Sonuç olarak bir garanti yok. İşe yarıyor mu? Evet yarıyor. Uzun zamandır takip ettiğim ancak oturmasını beklediğim bir konuydu. Korsancı kardeşlerim haydin gözünüz aydın olsun. Para verseler kullanılmayacak sisteme adamlar üste para istiyor. (Redstone 5 milletin dosyalarını uçuran zaman diliminden yazıyorum)

Notlar
Diyelim Windows 10 PRO kullanıyorsunuz ve bu sistemi HWID (Hardware Identification / Donanım doğrulama) yöntemi ile aktive ettiniz. Format atarken yine Windows 10 PRO kurar ve bilgisayara interneti verirseniz aktivasyon taaak diye geliyor olacak. 32 ve 64 bit önemi yok. Farklı sürüm kurarsanız elbette aktivasyon gelmeyecek.

Her sürüm için isterseniz HWID yani donanım tabanlı aktivasyon yapabilirsiniz ancak açık, net, kaba ve saba söyleyim bokunu çıkarmayın. Hardware ban yeme olasılığı var. O zaman KMS ile takılmaya devam edersiniz. Bir tane sürümü aktive edin ve keyfinize bakın.