Ghost Recon Online Oyun Rehberi

Ghost Recon Online, günümüz ve gelecekteki hayal edilen teknolojilerin birleşiminden oluşan silahları ve ekipmanları ile sıradışı bir MMOTPS oyunu.  Ghost Recon Online, dünyanın en büyük oyun firmalarından birisi olan Ubisoft tarafından geliştirip, yayınlanmıştır.  Oyunda 3 sınıf karaktere hükmedip, birbirinden farklı oyun alanlarında savaşınızı vermektesiniz.


Yayıncısı Ubisoft olan MMOTPS Shooter tarzı oyunlarda başarılı bir örnektir. Teması bilim kurgu ve savaş üzerine kurulu olan oyunumuz 2012 yılında ücretsiz olarak piyasaya sürülmüştür ücretli single player oyunundan sonra bu tarz bir oyun cıkarması ubisoftun ürünene güvendiğini gösterir tabikide
Boyutu 1.9 Gb olan Platforumu Sadece Windowstur. Oyun grafikleri üst düzey olan oyunumuz oyuncuyu masadan kaldırmicak derecede iyi bir şekilde hazırlanmıştır.


Oyun hakkında birazda otoritelerin ağzından paylaşım yapalım
Ubisoft Singapore tarafından geliştirilen oyun klasik Ghost Recon özelliklerini multiplayer ortamına taşıyacak ve muhtemelen de Valve'in Counter-Strike: Global Offensive oyununa rakip olacak. Free-to-play yapımda oyuncular üç farklı sınıftan birini seçebilecek, silahlarını özelleştirip farklı ordu teknolojilerini kullanabilecek.  Oyundaki 3 sınıf hakkında bilgi;  Assault: Görev adamıdır. Takımı için düşmana baskı ateşi yaparak, düşmanın takımını zorlayan pozisyonun kırılmasını sağlar.  Specialist: Elektirik teknolojisi ile düşmanın kullanacağı teknolojileri etkisiz hale getirir ve takımını korur.  Recon: Bilgi toplayarak ve sessizce ileryerek düşmanı uzak mesafeden etkisiz hale getirir.

Minimum:  İşletim Sistemi: Windows XP (SP3)
/Windows Vista (SP2)
/ Windows 7 (SP1), 32 bit & 64 bit İşlemci:
Intel Multi core (Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7) @ 2.66 Ghz ve üzeri, AMD Athlon64 X2 3600
RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista
 veya Windows 7
Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 ve üzeri
Ses Kartı: DirectX 9.0c compliant Ses Kartı HDD: 6 GB of boş alan Framework: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1  Önerilen:
İşletim Sistemi: Windows 7 (32-bit or 64-bit)
İşlemci: Intel Multi-core CPU (Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7) @ 3 Ghz / Phenom II X2 545 ve üzeri
RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7
Ekran Kartı: 512+ MB DirectX-compliant, Shader 3.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 260 or AMD/ATi HD 4850 ve üzeri Ses Kartı: 5.1 Ses Kartı
HDD: 6 GB boş alan Framework: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
 Oyun içinden Bir kaç görüntüyle sizi baş başa bırakıyoruz





Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar